MERIKAARRON HISTORIA -KIRJA

 

 

 

 

 


Kyrönmaan Opistoon kuuluva Merikaarron historiapiiri on vuosien ajan tutkinut, koonnut ja tallentanut Merikaarron kylän historiaa. Viime vuonna alkoi materiaalin jäsentäminen kokonaisuudeksi, kirjaksi nimeltä Merikaarron historia. Tavoitteena on nyt saattaa sisältö päätökseen kesään mennessä ja kirja painatetuksi syksyn aikana niin että kirjan julkistamistilaisuus voitaisiin pitää ennen joulua.

Kirjan julkaisemista varten on saatu toistaiseksi tukea Pohjanmaan Liitolta ja Vähänkyrön kunnalta. Hankkeen rahoittamiseksi aloitetaan nyt myös kirjan ennakkomyynti hintaan 40 euroa. (Julkaisun jälkeen kirjan hinta tulee olemaan 50 euroa).

Tilaa ja maksa kirja (tai useampi) nyt edullisemmalla hinnalla. Tämä korkealaatuinen, upea teos sisältää osia näilläkin sivuilla näkyvistä teksteistä mutta sen lisäksi valtavan määrän ennen julkaisematonta tietoa ja tarinoita, kuvia, piirroksia, karttoja ja luetteloita. Tilaa itsellesi ja lahjaksi mielenkiintoinen läpileikkaus kylän monivaiheisesta historiasta, taloista, asukkaista, hallinnon vaikutuksista, elinkeinoista, maisemien muutoksista, kehityksestä menneiltä ajoilta näihin päiviin asti. Historian tunteminen vakauttaa askeleitamme kohti tulevaa!

ENNAKKOMYYNTI ON PÄÄTTYNYT 30.9.2009

 

Mm. näillä sivuilla tullaan myöhemmin tiedottamaan kirjan julkistamistilaisuudesta, josta ennakkotilatut kirjat voi noutaa.