MUISTOJEN MERIKAARTO

 

 

 

 

 


Muistojen Merikaarto - ”Jo joutui armas aika” -kirja julkaistiin
Merikaarron koulun 120-vuotisjuhlissa 2. lokakuuta 2010.

LAHJAKSI TAI ITSELLE!


Merikaarron historiapiiri on julkaissut nyt kylän koulun 120-vuotisjuhlan kunniaksi satasivuisen kirjan Muistojen Merikaarto - "Jo joutui armas aika". Julkaisu käsittelee kylän olojen peilinäkin toimineen koulun toimivuosia 1890-1958, jolloin koulu toimi Merikaarron Pakilannurkalla.

Kirjassa on paljon tietoa kylästä sekä runsaasti valokuvia kuvateksteineen ja henkilötunnistuksineen. Kirjassa on henkilökuvat Merikaarron kansakoulua käyneistä ministereistä sekä pakina koulun lipputangosssa keikkuneesta pirtukanisterista! Muistojen Merikaarto - "Jo joutui armas aika" sisältää paljon tietoa, joiden olemassaolo on jo päässyt unohtumaan!

Julkaisua voi ostaa Vähänkyrön keskustassa olevasta Kyrönmaan Osuuspankin konttorista sekä Risto Kivirannalta 050-526 6954. Kirjan hinta on 10 euroa. Lisäksi kirjaa voi tilata myös sähköpostilla osoitteesta historia@merikaarto.com

Lähetetyn kirjan hintaan lisätään postitus- ja käsittelykulut (esim. Suomessa 1,70 euroa). Kirjat postitetaan, kun maksusuoritus näkyy tilillä POP 472780-248861.