MUISTOJEN MERIKAARTO II

 

 

 

 

 


 

UUTUUS!
Muistojen Merikaarto II - "Oi niitä aikoja" -kirja
on ilmestynyt.
LAHJAKSI TAI ITSELLE!

Merikaarron historiapiiri on julkaissut nyt uuden kirjan Muistojen Merikaarto II - "Oi niitä aikoja". Tuorein julkaisu on jatkoa piirin aiemmin julkaisemille teoksille Merikaarto ja sen elävä historia sekä Muistojen Merikaarto.

Uusi 160-sivuinen julkaisu valottaa paikallishistoriaa monesta näkökulmasta. Kovien kansien välissä käsitellään mm. Muurivuoren mystistä hautaröykkiötä, Manninrinnan myyttejä, erilaisia kotiseutumuistoja ja kymmeniä muita aiheita! Julkaisu on syntynyt ennen kaikkea entisten ja nykyisten kyläläisten avulla.

Artikkeleiden ohella kirjassa on lähes 250 valokuvaa tunnistetietoineen. Vanhimmista kuvista osa on yli sadan vuoden takaa, mutta mukana on myös kymmeniä värikuvia menneiltä vuosikymmeniltä!

2. joulukuuta 2011 ilmestynyttä julkaisua voi ostaa Merikaarron kirjastosta, Kyrönmaan Osuuspankin Vähänkyrön konttorista sekä Risto Kivirannalta 050-526 6954. Lisäksi kirjaa voi tilata myös sähköpostilla osoitteesta historia@merikaarto.com Kirjan hinta on 20 euroa. Lähetetyn kirjan hintaan lisätään postitus- ja käsittelykulut (esim. Suomessa 3,70 euroa). Kirjat postitetaan, kun maksusuoritus näkyy tilillä POP 472780-248861.